De nieuwe website is live!

13 oktober 2020


Vanaf nu is er veel meer functionaliteit beschikbaar: De nieuwe website biedt naast algemene informatie over de club ook specifieke informatie voor leden. Uiteraard is het laatste clubnieuws beschikbaar, en leden kunnen hierop reageren. Ook de baanbezetting, het weerbericht en de actuele stand van alle competities zijn hier te vinden. Uiteraard hebben ook onze sponsors weer een mooi plekje gekregen.

Met je bondsnummer en je eigen wachtwoord kun je inloggen. In de afgeschermde omgeving heb je toegang tot de ledenlijst, kun je bardiensten plannen, banen reserveren of je eigen profielfoto aanpassen. In de toekomst kunnen we zelfs de laddercompetitie bekijken en anderen uitdagen, of jezelf inschrijven voor specifieke evenementen. Kortom, een heleboel nieuwe mogelijkheden die het nog gemakkelijker maken om met plezier deel te nemen aan de activiteiten van TC Ulicoten.

Een deel van deze opties is ook al beschikbaar via de KNLTB Clubapp. Mocht je die nog niet hebben, dan is dat ook zeker een aanrader. Wanneer je hulp nodig hebt met de clubapp, laat het ons dan even weten, we helpen je graag verder.

Het Bestuur

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

-

Address

Bernardusstraat 19
5113 TG ULICOTEN