T.C. Ulicoten is rookvrij vanaf 15 mei !

07 mei 2022


Vanaf 15 mei zijn wij rookvrij  

T.C. Ulicoten is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We geven kinderen graag het goede voorbeeld. We zetten daarom vanaf 15 mei de stap naar een rookvrij sportterrein. Hiermee beschermen we de jeugd tegen de verleiding om te gaan roken en het schadelijke meeroken. Zo biedt T.C. Ulicoten iedereen een gezonde en veilige sportomgeving.

Als kinderen anderen zien roken, lijkt dat normaal en misschien zelfs aantrekkelijk. Zeker als zij mensen zien roken naar wie zij opkijken, zoals andere sporters, trainers en ouders. Zien roken, doet roken. Sporten is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid. Roken en sport passen niet bij elkaar.  

Met een rookvrij sportterrein dragen we bij aan het realiseren van een Rookvrije Generatie. Een generatie kinderen die zélf kan en zal kiezen voor een gezonde, rookvrije toekomst.   

Vanaf 15 mei zijn wij rookvrij. Iedereen is en blijft welkom op onze vereniging, ook rokers! We vragen rokers om buiten het zicht en buiten het terrein te roken. Dit geldt ook voor het roken van e-sigaretten en aanverwante producten. De entree en plekken binnen ons sportterrein, zoals langs de baan en het terras zijn rookvrij. We rekenen op uw medewerking om samen met T.C. Ulicoten te zorgen voor een gezonde en veilige omgeving voor onze jeugd en alle andere bezoekers.  

Voor vragen kunt u terecht bij het bestuur. Lees meer over rookvrije sport op www.rookvrijegeneratie.nl/nieuws. 

 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

-

Address

Bernardusstraat 19
5113 TG ULICOTEN

KVK-nummer

66517419